Welkom op de homepage van Jan Alma. Op deze homepage kunt u het verloop van mijn trainerscarrière bekijken.

  • Onder de optie LOOPBAAN vindt u de vereningen en organisaties terug waar ik actief ben geweest.
    Bij de verenigingen vindt u veel foto's uit die tijd terug, bij Hellas heren video's van de Hongaarse trainingskampen.  
  • In mijn GASTENBOEK kunt u reacties lezen en achterlaten. 
  • En bekijk zeker de optie VIDEO'S, waar een aantal hoogtepunten uit mijn carrière worden belicht. 

Veel lees- en kijkplezier.

Jan Alma

 

VERSLAGEN

KWINTSHEUL | De handballers van Van der Voort/Quintus besloten het competitieseizoen zaterdag in stijl. Het publiek klapte de handen stuk. Na de met 33 - 28 gewonnen wedstrijd tegen Direct Mail/BFC kregen de spelers en begeleiding van de Heulse ploeg minutenlang een indrukwekkende staande ovatie.

 

In Kwintsheul was voor het laatst het magnifieke onderhandse schot van Pim van Velzen te zien. Andr? Olsthoorn toonde in het doel nog ??n keer zijn geweldige reflexen. Vlak voor het einde mocht Olsthoorn in plaats van een strafworp te houden nu een keer zelf proberen een strafworp te verzilveren, maar dat mislukte.

'Mister Quintus' Van Velzen en Olsthoorn stoppen op het hoogste niveau. Verder werd er op een waardige manier afscheid genomen van Frank Krijger (ook gestopt), Tim Remer (De Groot Groep/E & O) en Fabian van Olphen (nieuwe club nog onbekend). Tevens was het de laatste wedstrijd van assistent-trainer Herman Schaap en fysiotherapeut Jolanda den Haan.

Succestrainer Jan Alma werd met zijn vrouw Mieke (maakte de analyses) als laatste ge?erd. Alma kreeg van voorzitter Wijnand Eissens van het Nederlands Handbal Verbond vanwege zijn grote verdiensten voor de handbalsport het verbondsereteken in goud uitgereikt. Van de selectie kregen Jan en Mieke Alma een reis naar Barcelona aangeboden met toegangsbewijzen voor de Europese EHF Cup-finale tussen FC Barcelona en Lukoil-Dynamo Astrachan in mei.

"Het is geweldig om op de manier afscheid te mogen nemen. Dit vergeet ik nooit meer", aldus Jan Alma, die veel oude bekenden trof.

Doelpunten Quintus:
Jeroen Sebel (9), Fabian van Olphen (8/3), Pim van Velzen (5), Tim Remer (4), Mario Verbraeken (3), Roald Stuiver (2), Lars Kramer (1), Boy van der Ploeg (1)